top of page

RAVISTAMON VERKKOKAUPPA

Kaupastamme voit ostaa helposti ja nopeasti erilaisia ravitsemusaiheisia koulutusvideoita ja muita sisältöjä. Ostoksen jälkeen voit ladata ostamasi sisällön ja pääset siihen heti tutustumaan. Mitä saisi olla?

 

Jos olet kiinnostunut ostamaan koulutuksen koko organisaatiollesi, olethan yhteydessä!

TUOTTEET

Ikääntyneen kotihoidon asiakkaan ravitsemustilan ja ravinnonsaannin arviointi

001
89,00 €
Koulutusvideo ikääntyneen ravitsemustilan ja ravinnonsaannin arvioinnista.
Varastossa
1
Tuotetiedot

Koulutus on suunnattu erityisesti kotihoidon ammattihenkilöille ja se sopii kaikille ikääntyneiden kanssa työskenteleville. Koulutuksessa opit arvioimaan asiakkaan ravitsemustilaa ja ravinnonsaantia, mikä on pohja onnistuneelle ja vaikuttavalle ravitsemushoidolle. Aiheina mm. ravitsemustilan seulonta ja MNA:n täyttäminen, painonseurannan keinot ja ravinnonsaannin mittaaminen.

Vaikuttavan ravitsemushoidon avulla iäkkäiden toimintakyky vahvistuu ja hyvinvointi lisääntyy. Hyvä ravitsemus ennaltaehkäisee sarkopenian ja gerastenian kehittymistä ja mahdollistaa kotona pärjäämisen pidempään.

Koulutusvideon kesto 44 minuuttia. Maksun jälkeen voit heti ladata videon omaan käyttöösi. Se toimitetaan .mov-tiedostona, jonka katsominen sujuu kätevästi esim. QuickTimePlayerilla. Tiedoston koko on n. 750 Mt.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page