top of page

Linda - näin minä vihellän matkallaniLinda Viitasalo

Oikeasti – en osaa viheltää – ainakaan vielä. Elämänasenteessani voi nähdä vihellystä ja rentoutta, sillä huomioin asiat mieluummin isoina kokonaisuuksina ja pienet asiat ovat omassa mittakaavassaan. Osaan olla jalat maassa tässä hetkessä, ja samalla haluan mennä eteenpäin oppien uusia asioita matkan varrella.

Perhe ja ystävät sekä kodin rauha tuovat virtaa arkeen. Sopivan lisähaasteen tuo jääkiekon opettelu kiekkokoulussa (ai mikä paitsio mikä sirklaus?!). Keittiössä suurinta iloa tuottaa ”kokeileva keittiö” –meininki. Mukana on joku resepti, mutta voisin vähän soveltaa ja pelastaa vaikka tuon nahistumassa olevan porkkanan tai parasta ennen –päiväyksen ohittaneen juuston.

Haluan auttaa

Tuomaan varmuutta ruokavalioviidakossa: mutkaton ruokasuhde pitäisi olla kaikkien perusoikeus. Työssäni ravitsemusterapeuttina kohtaan monia työikäisiä aikuisia, jotka kamppailevat syömisen kanssa - koskaan ei ole liian myöhäistä saavuttaa rauhaa syömisen suhteen.

Iloitsen

Pääsystä marjametsään tai lakkasuolle, rennosta yhdessäolosta ja hymyistä huulilla.


Minusta sanottua

”Lindan vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti ihmisten kokonaisvaltainen huomioiminen. Iloisuus, positiivisuus ja lämminhenkisyys tekevät hänestä helposti lähestyttävän. Lindan seurassa on vaikea itsekään olla huonolla tuulella.”

Kasvis, joka kuvastaa minua

Mustikka - monipuolinen, luottamusta herättävä - ja jättää jäljen.


bottom of page