top of page

Kati - ei kiukuta, kun muistaa syödäMieheni kertoo kuulevansa jo ensimmäisestä tavusta, jos minulla on nälkä (vaikka en itse sitä vielä huomaisikaan). Siispä säännöllisestä syömisestä on huolehdittava: toki muutenkin hyvinvoinnin, mutta erityisesti perherauhan vuoksi. Kahden alle kolmevuotiaan lapsen kanssa elämä pyörii muutenkin hyvin pitkälti miettien, mitä seuraavaksi syötäisiin. Se on kuitenkin mukavaa, sillä syöminenhän on elämässä parasta! Jääkaapistani löytyy usein uusia raaka-aineita, sillä tylsistyn helposti samoihin ruokiin. Välillä uudet tuttavuudet tulevat jäädäkseen, jotkut jäävät kertakokeiluun.

Ruokakaupassa ja keittiössä hengailun lisäksi pyrin reippailemaan ulkona mahdollisimman paljon. Sekin hoituu onneksi lasten ansiosta lähes huomaamatta. Omakotitalon pihalla on aina jotakin hommaa, joten edes kovin kauaksi ei tarvitse lähteä. Lisäksi opettelen hiihtämään. Viime aikojen sankat lumipyryt eivät ole haitanneet, sillä se tietää hiihtokauden jatkumista!


Ruoassa minulle tärkeää on maun ja vaihtelevuuden lisäksi tarinat. Haluan opettaa lapsilleni, että ruoka ei tule kaupasta vaan maatiloilta. Omat puutarhurin lahjani ovat olemattomat, mutta silti yritän jotakin pienellä kasvimaallamme kasvattaa. Kesällä syömme porkkanoita, herneitä ja kesäkurpitsaa kasvimaan laidalla ja mustaherukat suoraan pensaasta!


Haluan auttaa

Tasapainon löytämisessä niin, että omassa kehossa on mukavaa olla. Painonhallitsijoita, kiukuttelevan mahan kanssa eläviä sekä liikkujia.

Iloitsen

Kun pääsen hiihtolenkiltä suoraan höyryävien patojen ääreen tai kesällä rantasaunasta grilliherkkujen valmistukseen.

Minusta sanottua

"Kati suhtautuu asioihin järki edellä olematta kuitenkaan kova: yhdistelmä, jota harvalta löytyy. Mikä sovitaan, se pidetään - ja mitä ei osata, se opetellaan. Pahaa paikkaa tälle naiselle harvoin tulee, mutta jos sellainen kohdalle sattuisi, niin Katin sopivan tiukalla otteella siitäkin satavarmasti selvitään."

Kasvis, joka kuvastaa minua

Inkivääri - Lämmittää pakkasella, virkistää helteellä ja auttaa monenlaisiin vaivoihin.

bottom of page