top of page

RAVISTAMO'S ONLINE STORE

In our store, you can easily and quickly buy various nutrition-related educational videos and other content. After the purchase, you can download the content you bought mmediately.

 

Content currently is available only in Finnish. If you are interested about material in English, please do not hesitate to contact us!

PRODUCTS

ADHD ja lasten ravitsemus

010
39,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

ADHD vaikuttaa merkittävästi lasten ravitsemukseen. Haasteena voi olla vajaaravitsemus, kasvuongelmat tai puolestaan ylipaino. ADHD-lääkityksen yleisenä haittavaikutuksena on ruokahaluttomuus tai ruokahalun lisääntyminen ja makumuutokset. Lapsen ruokailutilanteisiin ja ravitsemuksen riittävyyteen liittyvä vanhempien huoli on ymmärrettävää ja yleistä. Videolta saat lisää tietoa ja ymmärrystä ADHD:n vaikutuksista syömiseen sekä arjen vinkkejä ruokailuihin. Miten koostaa ravitsemus monipuolisesti aistisäätelyn haasteista huolimatta? Miten helpottaa ruokailutilanteita (8 vinkkiä)? Video on suunnattu ADHD-lapsen tai nuoren vanhemmille, muille läheisille tai hoitajille.

Videon kesto on n. 49 minuuttia. Maksun jälkeen voit heti ladata videon omaan käyttöösi. Se toimitetaan .mov-tiedostona, jonka katsominen sujuu kätevästi esim. QuickTimePlayerilla. Tiedoston koko on n. 2,23 Gt.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page