top of page

RAVISTAMO'S ONLINE STORE

In our store, you can easily and quickly buy various nutrition-related educational videos and other content. After the purchase, you can download the content you bought mmediately.

 

Content currently is available only in Finnish. If you are interested about material in English, please do not hesitate to contact us!

PRODUCTS

Ruoka- ja kehosuhde

006
39,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Keho- ja ruokasuhteen haasteet voivat ilmetä mm. negatiivisena kehonkuvana, toistuvana dieettaamisena tai tunnesyömisenä. Tässä videossa pureudutaan aiheeseen ja etsitään keinoja terveemmän ruoka- ja kehosuhteen vaalimiseen ja joustavan syömisen rakentamiseen. Jos koet, että oma, asiakkaasti tai läheisesi suhtautuminen syömiseen on ongelmallinen tai jos syöminen aiheuttaa enemmän ahdistusta kuin iloa, kannattaa sinun katsoa tämä video. Videolla on äänessä ravitsemusterapeutti Katri Suhonen, jonka sydämen asiana on levittää syömisen iloa sekä auttaa ihmisiä löytämään myönteisempi suhde omaan kehoon ja syömiseen.

Luennon kesto on n. 37 minuuttia. Tiedosto on mp4-muodossa ja se aukeaa mm. QuickTimePlayerilla. Tiedoston koko on n. 0,79 Gt.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page