breakdancing in pink pants

Monipuoliset ja joustavat

PALVELUT

Osaavat ravitsemusterapeuttimme palvelevat sinua rautaisella ammattitaidolla. Toimintatapamme olemme sovittaneet tämän päivän haasteisiin  ja vaatimuksiin sopiviksi. 

Ratkaisut rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa kuunnellen ja yhdessä kulkien. Tukeudumme työssämme vahvaan osaamiseen ja tietotaitoon tiedostaen, että mikään ei korvaa tarkkoja korvia ja isoa sydäntä - ymmärrystä yksilön omista kokemuksista tai yrityksen yhteisistä tarpeista.

 
 

YRITYKSILLE, AMMATTILAISILLE

Ravistamon tiimi tuo monipuolista ravitsemusosaamista yrityksellesi. Tarjoamme palveluita joustavasti, asiakkaan tarpeisiin mukautuen. Palvelumme perustuvat vahvaan osaamiseen ja jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen.
Haluamme toimia ravitsemuksen edelläkävijöinä ja tuoda tutkittua tietoa esille tuoreessa muodossa.

 

Palvelukokonaisuutemme

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Onko ravitsemusasiantuntija yrityksenne "puuttuva palanen"? Autamme niin ruokalistasuunnittelussa, ruuan ravitsemuksellisen laadun arvioinnissa kuin ravitsemusviestintään tai - selvityksiin liittyvissä tilanteissa. Meiltä saat monipuoliset ravitsemusasiantuntijan palvelut joustavasti käyttöösi.

KOULUTUKSET

Päivitämme työyhteisösi tiedot ja taidot ravitsemuksen uusimmista tuulista ja autamme vahvistamaan ravisemusosaamistanne. Tutustu valmiisiin koulutuspaketteihimme tai kysy räätälöityä koulutuskokonaisuutta.

LUENNOT

Ravistamon innostavat ja käytännönläheiset luennot ja webinaarit monenmoisiin tarpeisiin. Jos valmiista luentopaketeista ei löydy ajatustasi vastaavaa kokonaisuutta, ota yhteyttä, niin muokkaamme sellaisen.

RAVITSEMUSTERAPIA

Etsitkö  ravitsemusterapeutin palveluita yrityksesi tai kuntasi käyttöön? Järjestämme yksilövastaanottoja ja ryhmätoimintaa joko paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Toimimme yhdessä niin yksityisten lääkäriasemien, työterveyshuollon, julkisen terveydenhuollon kuin kuntoutuskeskusten kanssa.

RYHMÄT

Tarvitseeko tiimisi tukea  hyvinvoinnin lisäämiseen, painonhallintaan tai terveyttä edistävien elämäntapojen omaksumiseen? 

Ryhmissämme yhdistyvät ravitsemustieto, lämminhenkinen ilmapiiri ja vertaistuen hyödyt.

 

1. Asiantuntijalausunto ruokalistan kokonaisuudesta.

 

Ruokalistasuunnittelun pohjana toimivan ruokalistarungon arviointi edistää suositusten toteutumista kaikissa asiakasryhmissä. Varmistetaan yhdessä, että perusruokalista on ruokailusuositusten mukainen. Ravitsemusasiantuntijamme arvioi nykyisen ruokalistan ja antaa konkreettiset kehittämisehdotukset.

2. Erityisruokavalioiden suunnittelu. 

Ruokapalveluiden asiakkailla on kasvavissa määrin erilaisia erityisruokavalioita. Suunnitellaan yhdessä miten perusruokavaliosta muokataan mm. GL, M, VEG ja IKÄ. Meiltä onnistuu myös rakennemuutetut ja harvinaisemmat erityisruokavaliot.  Ravitsemusasiantuntijamme on apunasi kaikissa erityisruokavaliokysymyksissä! 

3. Aterioiden 

annosteluohjeet.

 

Lisätään yhdessä syömisen iloa ja varmistetaan, että ateriat toteutuvat kuten ne on suunniteltu. Hoito- ja hoivahenkilöstön työtä helpottavat (kuvalliset) annosteluohjeet ohjaavat aterian kokoamiseen asiakaskohtaisen annoskoon mukaisesti. S, M ja L ateriakoot sekä eri energiatasot konkretisoituvat ruoanjakajalle selkeiden ohjeiden avulla. 

Ruokapalveluiden kehittäminen

Hinnoittelu

Asiantuntijalausunto 350 €  / ruokalista 

Erityisruokavalioiden suunnittelu alk. 750 €

Aterioiden annosteluohjeet alk. 500 € / ohje

Kysy myös räätälöity tarjous!

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Autamme edistämään ravitsemusterveyttä kaikissä ikäryhmissä.

Heräsikö kysymyksiä? Haluaisitko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä - autamme mielellämme! 

Ikääntyneiden ravitsemushoidon palvelumme

LAADUKAS IKÄÄNTYNEIDEN RAVITSEMUSHOITO JA RUOKAPALVELU

VERKKOKOULUTUKSET

Autamme rakentamaan elämänmakuista ja vahvempaa vanhuutta.

 
 

YKSITYISHENKILÖILLE

Ratkaisuja arjen tilanteisiin ja tarpeisiisi

Autamme sinua löytämään yksilöllisen ratkaisun yhdessä. Kuuntelemme sinua ja tarpeitasi. Ravistelemme lempeästi ajatuksiasi ja toimintapoja, arjen sujuvuus mielessä. Kohtaamisissamme on välitön, rento ja positiivinen ote. Tarjoamme ihmisläheisen otteen syömisen ja ravitsemuksen haasteisiin.

 

Halutessasi pääset keskustelemaan kanssamme suoraan omalta kotisohvaltasi etäyhteyden välityksellä. Tutustu tarkemmin etävastaanottopalveluihin TÄSTÄ. Meillä on Kuopiossa myös mukava vastaanottotila lähikohtaamisiin.

Voimme auttaa

RUOKAVALIO TASAPAINOON

Varmista ruokavaliosi riittävyys. Tarkistetaan yhdessä riittävä ravintoaineiden saantisi ja täydennetään tarpeen mukaan.

 

Hyvinvointisi on tähtäimessämme.

KEHON KANSSA KAMPPAILEVALLE

Onko sinulla turvotusta? Kärsitkö keliakiasta, ärtyvän suolen oireyhtymästä tai rajoittaako jokin ruoka-aineallergia arkeasi? Tuijota hetki omaan napaan ja etsitään yhdessä sinulle sopiva ruokavalio!

VANHEMMALLE JA LAPSELLE

Suuret tunteet, suuri muutos, suuri vastuu.

 

Edistä omaa hyvinvointiasi ja tue lapsesi ruokarohkeutta. Valitaan yhdessä monipuolista ruokaa koko perheelle.

LIIKKUJALLE JA URHEILIJALLE

Urheilija, hohoi! Terveitä päiviä näkyvissä.

 

Tasapainota ruoka, lepo ja liikunta. Löydä treeniä ja palautumistasi tukevat ruokavalinnat.