breakdancing in pink pants

Monipuoliset ja joustavat

PALVELUT

Osaavat ravitsemusterapeuttimme palvelevat sinua rautaisella ammattitaidolla. Toimintatapamme olemme sovittaneet tämän päivän haasteisiin  ja vaatimuksiin sopiviksi. 

Ratkaisut rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa kuunnellen ja yhdessä kulkien. Tukeudumme työssämme vahvaan osaamiseen ja tietotaitoon tiedostaen, että mikään ei korvaa tarkkoja korvia ja isoa sydäntä - ymmärrystä yksilön omista kokemuksista tai yrityksen yhteisistä tarpeista.

 
 

YRITYKSILLE, AMMATTILAISILLE

Ravistamon tiimi tuo monipuolista ravitsemusosaamista yrityksellesi. Tarjoamme palveluita joustavasti, 

tarpeisiisi mukautuen.

Palvelumme perustuvat vahvaan osaamiseen ja jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen.
Haluamme toimia ravitsemuksen edelläkävijöinä ja tuoda tutkimustietoon luottavan ravitsemusosaamisen jokaisen ulottuville. 

 

Palvelukokonaisuutemme

RAVITSEMUS-ASIANTUNTIJA

Onko ravitsemusasiantuntija yrityksesi tai kuntasi “puuttuva palanen”? Autamme huomioimaan ravitsemussuosituksiin ja lainsäädäntöön liittyvät koukerot niin ravitsemusterveyden edistämisessä, ruokalistasuunnittelussa kuin tuotekehityksessä. Meiltä saat monessa liemessä pikkelöityneet ravitsemusasiantuntijat avuksesi.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Etsitkö ammattilaista kiteyttämään ravitsemuksen ilosanomaa? Suunnittelemme ja tuotamme sellaisen materiaalin kuin tarvitset. Olipa se tekstiä, videota tai podcastia ja tarve koulutuksellinen, myynnillinen tai tiedotuksellinen – we can do it! Sisällön osalta olemme huolellisia laadusta, lainsäädännön ja hoitosuositusten mukaisuudesta, mutta toteutustavassa tavoittelemme kepeyttä, ymmärrettävyyttä ja kiinnostavuutta.

KOULUTUKSET JA LUENNOT

Ravistamon innostavat ja käytännönläheiset koulutukset, luennot ja webinaarit monenmoisiin tarpeisiin. Halusitpa päivittää työyhteisösi tietoja ja taitoja, edistää oman tiimisi työhyvinvointia tai löytää asiantuntijan tilaisuuteen puhujaksi. Meiltäpä löytyy – joka tilanteeseen ja tarpeeseen. Ikääntyneiden ravitsemushoidon teemat myös kätevästi verkkokoulutuksena. 

RAVITSEMUSTERAPIA

Ravitsemusterapeuttimme ovat huippuammattilaisia vastaamaan sairauksien ehkäisystä ja ravitsemushoidosta - niin työterveyshuollossa, kuntoutuksessa kuin perusterveydenhuollossa. Järjestämme yksilövastaanottoja ja ryhmätoimintaa ensisijaisesti videoyhteyden välityksellä. Kokeneet osaajamme ratkovat kiperätkin pulmat ja ohjaavat asiakkaat kohti syömisen iloa.

RAVITSEMUSHOIDON OHJELMISTOT

MUONAhealth on ravitsemushoidon hallinnan työkalu, joka tekee ravitsemushoidon näkyväksi ja seurattavaksi osaksi hoitotyötä. Se on päivittäinen väline vuodeosastojen ja palveluasumisen asiakkaiden sekä sairaalan potilaiden ravitsemustilan arviointiin ja seurantaan.

 

1. Asiantuntijalausunto ruokalistan kokonaisuudesta.

 

Ruokalistasuunnittelun pohjana toimivan ruokalistarungon arviointi edistää suositusten toteutumista kaikissa asiakasryhmissä. Varmistetaan yhdessä, että perusruokalista on ruokailusuositusten mukainen. Ravitsemusasiantuntijamme arvioi nykyisen ruokalistan ja antaa konkreettiset kehittämisehdotukset.

2. Erityisruokavalioiden suunnittelu. 

Ruokapalveluiden asiakkailla on kasvavissa määrin erilaisia erityisruokavalioita. Suunnitellaan yhdessä miten perusruokavaliosta muokataan mm. GL, M, VEG ja IKÄ. Meiltä onnistuu myös rakennemuutetut ja harvinaisemmat erityisruokavaliot.  Ravitsemusasiantuntijamme on apunasi kaikissa erityisruokavaliokysymyksissä! 

3. Aterioiden 

annosteluohjeet.

 

Lisätään yhdessä syömisen iloa ja varmistetaan, että ateriat toteutuvat kuten ne on suunniteltu. Hoito- ja hoivahenkilöstön työtä helpottavat (kuvalliset) annosteluohjeet ohjaavat aterian kokoamiseen asiakaskohtaisen annoskoon mukaisesti. S, M ja L ateriakoot sekä eri energiatasot konkretisoituvat ruoanjakajalle selkeiden ohjeiden avulla. 

Ruokapalveluiden kehittäminen

Hinnoittelu

Asiantuntijalausunto 350 €  / ruokalista 

Erityisruokavalioiden suunnittelu alk. 750 €

Aterioiden annosteluohjeet alk. 500 € / ohje

Kysy myös räätälöity tarjous!

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Autamme edistämään ravitsemusterveyttä kaikissa ikäryhmissä.

Heräsikö kysymyksiä? Haluaisitko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä - autamme mielellämme! 

Ikääntyneiden laadukas ravitsemushoito

MUONAhealth on työkalusi 
TEHOKKAASEEN RAVITSEMUSHOITOON

Autamme rakentamaan elämänmakuista ja vahvempaa vanhuutta.

 
 

YKSITYISHENKILÖILLE

Ratkaisuja arjen tilanteisiin ja tarpeisiisi

Autamme sinua löytämään yksilöllisen ratkaisun yhdessä. Kuuntelemme sinua ja tarpeitasi. Ravistelemme lempeästi ajatuksiasi ja toimintapoja, arjen sujuvuus mielessä. Kohtaamisissamme on välitön, rento ja positiivinen ote. Tarjoamme ihmisläheisen otteen syömisen ja ravitsemuksen haasteisiin.

 

Halutessasi pääset keskustelemaan kanssamme suoraan omalta kotisohvaltasi etäyhteyden välityksellä. Tutustu tarkemmin etävastaanottopalveluihin TÄSTÄ. Meillä on Kuopiossa myös mukava vastaanottotila lähikohtaamisiin.

Voimme auttaa

RUOKAVALIO TASAPAINOON

Varmista ruokavaliosi riittävyys. Tarkistetaan yhdessä riittävä ravintoaineiden saantisi ja täydennetään tarpeen mukaan.

 

Hyvinvointisi on tähtäimessämme.

KEHON KANSSA KAMPPAILEVALLE

Onko sinulla turvotusta? Kärsitkö keliakiasta, ärtyvän suolen oireyhtymästä tai rajoittaako jokin ruoka-aineallergia arkeasi? Tuijota hetki omaan napaan ja etsitään yhdessä sinulle sopiva ruokavalio!

VANHEMMALLE JA LAPSELLE

Suuret tunteet, suuri muutos, suuri vastuu.

 

Edistä omaa hyvinvointiasi ja tue lapsesi ruokarohkeutta. Valitaan yhdessä monipuolista ruokaa koko perheelle.

LIIKKUJALLE JA URHEILIJALLE

Urheilija, hohoi! Terveitä päiviä näkyvissä.

 

Tasapainota ruoka, lepo ja liikunta. Löydä treeniä ja palautumistasi tukevat ruokavalinnat.