top of page
2S8A5313.JPG

Monipuoliset ja joustavat

PALVELUT

Osaavat ravitsemusterapeuttimme palvelevat sinua rautaisella ammattitaidolla. Toimintatapamme olemme sovittaneet tämän päivän haasteisiin  ja vaatimuksiin sopiviksi. 

Ratkaisut rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa kuunnellen ja yhdessä kulkien. Tukeudumme työssämme vahvaan osaamiseen ja tietotaitoon tiedostaen, että mikään ei korvaa tarkkoja korvia ja isoa sydäntä - ymmärrystä yksilön omista kokemuksista tai yrityksen yhteisistä tarpeista.

PALVELUT_intro
Työterveyteen ja työhyvinvointiin

TYÖTERVEYTEEN JA

TYÖHYVINVOINTIIN

Ravitsemusterapeuttimme laajentaa moniammatillisuutta työterveyspalveluiden tuottamisessa. Työterveyshuollon asiantuntijoina ravitsemusterapeutit ovat perehtyneet työterveyden edistämiseen ravitsemushoidon ja elintapaohjauksen avulla.

2S8A4238.JPG
Checking Blood Pressure

HYVINVOINTIALUEILLE

Ravitsemusterapeuttiemme monipuolinen ravitsemusosaaminen käyttöön myös hyvinvointialueilla! Tuotamme palveluita ostopalveluna ja palvelusetelillä - alueesi tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Ravitsemuspalvelut hyvinvointalueille

KUNTOUTUKSEEN

Ravitsemusterapeuttimme laajentaa moniammatillisuutta kuntoutupalveluissa. Olemme apunasi niin moniammatillisen yksilökuntoutuksen kuin kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskurssien järjestämisessä.

2S8A5562.JPG
Ravitsemuspalvelut kuntoutukseen
5-351.jpg

RUOKA- JA ATERIAPALVELUILLE

Onko ravitsemusasiantuntija toimintasi
"puuttuva palanen"? Autamme huomioimaan ravitsemussuosituksiin liittyvät koukerot niin ruokalistasuunnittelussa, yksilöllisten ruokavalioiden toteuttamisessa kuin ruokakasvatuksessakin.
Meiltä saat monessa liemessä pikkelöityneet ravitsemusasiantuntijat avuksesi!

Ravitsemus ruoka- ja ateriapalveluille

PALVELUASUMISEEN JA KOTIHOITOON

Ravitsemusasiat voivat olla hankalia.
Iäkkään ruokahalu on usein huono ja toimintakyky laskee.
Yhtenäiset ravitsemushoitokäytänteet tuovat turvaa ja helpottavat henkilökunnan työtä.

2S8A5510.JPG
Ravitsemus palveluasumissa ja kotihoidossa
Ravitsemusasintuntijapalvelut
2S8A4629.JPG

RAVITSEMUSASIANTUNTIJAA KAIPAAVILLE

Valmistatko elintarvikkeita tai teetkö kliinistä tutkimusta? Kenties oppilaitoksessasi opetetaan sote- tai horeca-alan opiskelijoita? Haluaisitko kertoa kuluttajille tai ammattilaisille omista tuotteistasi, mutta aika ja ideat sisällöntuotantoon ovat vähissä tai lainmukaisuus askarruttaa? 
Ravitsemusasiantuntemusta tarvitaan monessa paikassa, meiltä sitä saat helposti!

REFERENSSEJÄ

ASIAKKAITAMME

TYÖTERVEYS
Terveystalo logo
Mehilainen logo
Pihlajalinna logo

MEISTÄ SANOTTUA

“Ei ole kuulunut mitään negatiivista. Toiminta on välitöntä ja avointa. Vaikka kuntoutujat aluksi hämmästelee etätoteutusta, niin ei ole haitannut. On ihan kuin ravitsemusterapeutti olisi läsnä. Toteutus on kuntoutujia aktivoivaa, asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa.” 

 

—  Marika Alaspää, tiimivastaava,

KK Verve Oulu

MEISTÄ SANOTTUA
bottom of page