PALVELUMME RUOKAPALVELUILLE
1. Asiantuntijalausunto ruokalistan kokonaisuudesta.
Ruokalistasuunnittelun pohjana toimivan ruokalistarungon arviointi edistää suositusten toteutumista kaikissa asiakasryhmissä. Varmistetaan yhdessä, että perusruokalista on ruokailusuositusten mukainen. Ravitsemusasiantuntijamme arvioi nykyisen ruokalistan ja antaa konkreettiset kehittämisehdotukset.
2. Erityisruokavalioiden suunnittelu.
Ruokapalveluiden asiakkailla on kasvavissa määrin erityisruokavalioita. Suunnitellaan yhdessä miten perusruokavaliosta muokataan mm. GL, M, VEG ja IKÄ. Meiltä onnistuu myös rakennemuutetut ja harvinaisemmat erityisruokavaliot. Ravitsemusasiantuntijamme on apunasi kaikissa erityisruokavaliokysymyksissä!
3. Aterioiden annosteluohjeet.
Lisätään yhdessä syömisen iloa ja varmistetaan, että ateriat toteutuvat kuten ne on suunniteltu. Hoito- ja hoivahenkilöstön työtä helpottavat (kuvalliset) annosteluohjeet ohjaavat aterian kokoamiseen asiakaskohtaisen annoskoon mukaisesti. S, M ja L ateriakoot sekä eri energiatasot konkretisoituvat ruoanjakajalle selkeiden ohjeiden avulla.
Hinnoittelu
Asiantuntijalausunto 350 € / ruokalista
Erityisruokavalioiden suunnittelu alk. 750 €
Aterioiden annosteluohjeet alk. 500 € / ohje
Kysy myös räätälöity tarjous!
Hintoihin lisätään alv. 24 %
PALVELUSTA SANOTTUA
"Lausunto on juuri sellainen, kuin tarvitaan. Me ruokapalveluilla osaamme sen mukaan kiinnittää huomiota nyt oikeisiin ja korjattaviin asioihin, ja hoitopuoli osaa tarkastella mm. maito- tai maitopohjaisten ruokajuomien juomista."
SIRPA PELTOMAA / RUOKAHUOLTOPÄÄLLIKKÖ / NIVALAN KUNTA