PALVELUMME RUOKALISTAN RAVITSEMUSLAADUN ARVIOINTIIN JA KEHITTÄMISEEN

 

1. Asiantuntijalausunto ruokalistan kokonaisuudesta ja ruoka-aineryhmien esiintyvyydestä. 

Ruokalistasuunnittelun pohjana toimivan ruokalistarungon arviointi edistää suositusten toteutumista kaikissa asiakasryhmissä.

2. Ruokalistan ravintoainekohtainen (mm.proteiini, sokeri) arviointi ja kehittämisehdotukset. 

Ikääntyneiden proteiinitarve on suurempi kuin työikäisten väestön. Päiväkotien ruokalistalla sokeripitoisuus puhututtaa. Lausuntopalvelustamme saat työkalun nykytilasta viestimiseen ja tilannekohtaiset kehittämisehdotukset.

3. Asiantuntijasuositukset ruokailun järjestämiseen ja asiakasyhteistyöhön. 

Lisätään yhdessä syömisen iloa ja tuupataan terveyttä edistäviin ruokavalintoihin. Huolellisesti suunnitellulla ruokalinjastolla, tilan viihtyisyydellä ja asiakkaita osallistamalla varmistetaan että kaikki syö. Yksikkökohtaisesti räätälöitävät suosituksemme pohjautuvat Valtion ravitsemusneuvottelukunnan ruokailusuosituksiin. 

Ruokapalveluiden kehittäminen

Hinnoittelu

Asiantuntijalausunto 350 €  / ruokalista 

Ravintoainekohtainen arviointi ja kehittämisehdotukset 500 € / ruokalista

Asiantuntijasuositukset 500 € / ravintola

Kysy myös räätälöity tarjous! 

Hintoihin lisätään alv. 24 %

PALVELUSTA SANOTTUA

"Lausunto on juuri sellainen, kuin tarvitaan. Me ruokapalveluilla osaamme sen mukaan kiinnittää huomiota nyt oikeisiin ja korjattaviin asioihin, ja hoitopuoli osaa tarkastella mm. maito- tai maitopohjaisten ruokajuomien juomista." 

SIRPA PELTOMAA / RUOKAHUOLTOPÄÄLLIKKÖ / NIVALAN KUNTA

Haluatko kuulla lisää tai tilata lausunnon? Ota meihin yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Kiitos viestistäsi!

Autamme edistämään ravitsemusterveyttä kaikissa ikäryhmissä!