PALVELUMME RUOKALISTAN RAVITSEMUSLAADUN ARVIOINTIIN JA KEHITTÄMISEEN

1. Asiantuntijalausunto ruokalistan kokonaisuudesta ja ruoka-aineryhmien esiintyvyydestä. 

Ruokalistasuunnittelun pohjana toimivan ruokalistarungon arviointi edistää suositusten toteutumista kaikissa asiakasryhmissä.

2. Ruokalistan välipalojen sokeripitoisuuksien arviointi ja vaihtoehdot sokerisille välipaloille. 

Usein varhaiskasvatuksen ruokalistan sokeripitoisuus puhututtaa. Ravitsemusasiantuntijalausuntoa voi käyttää sekä perheille viestimiseen että välipalatarjonnan kehittämiseen. 

3. Ikääntyneiden ruokalistan ruuan proteiinimäärän arviointi ja kehittämisehdotukset. 

Ikääntyneiden henkilöiden proteiinin tarve on suurempi kuin työikäisen väestön. Vanhusten palveluasunnoissa tarjottavan ruoan proteiinimäärään tulee kiinnittää erityistä huomiota. 

 

Hinnoittelu

Asiantuntijalausunto 350 €  per ruokalista 

Sokeri- tai proteiinimäärän arviointi ja kehittämisehdotukset 500 € per ruokalista

Kysy myös räätälöity tarjous! Muokkaamme palvelumme tarpeisiisi sopivaksi.

Hintoihin lisätään alv. 24 %

PALVELUSTA SANOTTUA

"Lausunto on juuri sellainen, kuin tarvitaan. Me ruokapalveluilla osaamme sen mukaan kiinnittää huomiota nyt oikeisiin ja korjattaviin asioihin, ja hoitopuoli osaa tarkastella mm. maito- tai maitopohjaisten ruokajuomien juomista." 

SIRPA PELTOMAA / RUOKAHUOLTOPÄÄLLIKKÖ / NIVALAN KUNTA

Haluatko kuulla lisää tai tilata lausunnon? Ota meihin yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Kiitos viestistäsi!

Autamme edistämään ravitsemusterveyttä kaikissa ikäryhmissä!