top of page

Ravistamo est 2016 - syntytarina lyhyestiRavistamo on syntynyt haarukoiden, veitsien ja lusikoiden kilistessä.

Ensimmäisiä ajatuksia yrityksestä heitettiin ilmaan lounaan äärellä ravintola Olivassa kevättalvella 2016. Sattuman kautta Linda ja Kaisa kuulivat toistensa heränneistä yrittäjäajatuksista, jolloin päät ja ajatukset alkoivat kolista yhteen.

Ensimmäinen suunnitelma on osuuskunta. Mukava yhteenliittymä, jossa jokainen saisi kokeilla siipiään. Turvallista. Muutamien puhelinsoittojen ja keskusteluiden jälkeen oli selvää, että Kaisa ja Linda eivät olleet yritysajatuksensa kanssa kaksin. Seuraavalla kerralla pöydän ääreen kokoontui kuusi upeaa naista.

Totesimme jakavamme samoja ajatuksia; syömisestä tehdään liian vaikeaa. Ilo on hukkunut dieettien, kieltolistojen, syyllistämisen ja syyllistymisen, arjen hektisyyden ja monenlaisen pahoinvoinnin alle. Löysimme yhteisen tahtotilan: edistää iloa, rentoutta ja yhdessä jaettuja hetkiä ruuan ja syömisen parissa. Yrityksen perustaminen oli juuri oikea askel otettavaksi.

Saimme ja otimme kiitollisuudella apua vastaan lähipiiristä, yritysneuvojilta ja yrittäjyyskurssilta. Osuuskunta-ajatus siirtyi nopeasti syrjään, sillä jaetut arvot, visiot ja missiot ohjasivat meitä tiiviimpään yhteistyöhön. Yhdessä yhteistä tekemällä saamme paljon enemmän.

Nimen yritys sai pitkän, suunnitelmia, visioita, missioita, arvoja ja palvelulupauksia täyteen ladatun päivän päätteeksi. Sen syntyä säesti jälleen ruokapöydän ympärille kokoontuneen ystäväjoukon lämminhenkinen naurunremakka. Ravistamo nimemme kuvastaa halua ravistaa älyttömyyksiä ravitsemus- ja ruokakeskustelusta ja haluamme tuoda tilalle taitoja syömisen ja arjen yhteensovittamiseen, iloa ruokapöytiin ja parempaa oloa juuri Sinulle.

<blockquote>Kun kokoonnumme yrityksen asioiden ääreen, kokoonnumme samalla aina myös syömään yhdessä.</blockquote>

Olemme aloittaneet yhteisen matkan syömisen ilosta.

Tule mukaan!

/Ravistamon naiset Anni, Kaisa, Kati, Katri, Linda ja Marjaana


bottom of page