top of page
  • Writer's pictureAnni Kukkonen

Anni - toiminnan nainenSe, mikä ajoi vilkasliikkeisen ja sanavalmiin etelänlikan Savon sydämeen, on omiaan kuvastamaan elämääni ja arvojani. Ihmisläheisyys, välittömyys ja leppoisampi elämänasenne vetivät vahvasti puoleensa, kun tuoreena opiskelijaneitinä liki kymmenen vuotta sitten pakkasin muuttolaatikoitani Kuopioon. Elän ihmisistä ja sytyn nokkelasta huumorista - minua ei tapaakaan kovin usein suu mutrulla. Ilon olenkin saanut synnyinlahjana. Näen, että vaikeimmissa asioissakin on aina kääntöpuolensa, eikä negatiiviseen ole syytä jäädä vellomaan. Mottoni, mennään eikä meinata, kuvastaa minua paitsi ihmisenä, myös ravitsemusterapeuttina.


Haluan auttaa

Urheilu ja liikunta ovat minulle sydämenasia, ja siksi haluankin tukea niin kilpa- kuin kuntourheilijoitakin ravitsemuksen, harjoittelun ja arjen yhteensovittamisessa. Minulla on osaamista myös työterveyden, kuntoutuksen ja syömishäiriöiden parista.

Iloitsen

Uuden oppimisesta, synkkaavasta huumorista ja rullaavasta askeleesta luonnon rauhassa.


Minusta sanottua

"Anni muuntautuu tehokkaasti lenkkipolulta tai ladulta ravitsemuksen asiantuntuntijaksi. Positiivinen ote, hyytymätön hymy ja ihmisläheisyys leimaavat työtä niin suuren yleisön kuin yksilöiden parissa."


Kasvis, joka kuvastaa minua

Persimon - napakka kuori, lempeä sisus. Pirteä ja eksoottinen etelän tuliainen.


bottom of page