top of page

Marjaana- innostava kokeilijaKaikkea on kokeiltava, ainakin kerran. Tämä pätee kohdallani niin ruokaohjeiden kuin liikuntalajienkin suhteen. Innostun helposti uusista asioista ja yleensä saan lähipiirini vedettyä mukaan. Toisaalta kunnioitan perinteitä ja haluan pitää niitä hengissä. Usein keittiössäni syntyy perinteistä suomalaista ruokaa pienellä uudella twistillä. Suurin ruokaidolini on mummoni, joka onnistui sytyttämään ruokakipinän minuun jo lapsena.


Haluan auttaa

Löytämään itse tekemisen ja ruoanvalmistamisen ilon sekä yhdessä syömisen arjessa

Iloitsen

aamupaloista ja varsinkin puurosta, tuoreiden leivonnaisten tuoksusta, läheisten ihmisten seurasta, itsensä haastamisesta liikunnan saralla.

Minusta sanottua

"Ruoka on Marjaanalle sydämen asia: makujen sinfonian lisäksi Marjaanalle ruoassa korostuu sen terveellisyys ja monipuolisuus. Jos näissä käsissä ei jokin pata tai torttu onnistu, niin ei sitten kenenkään!"

Kasvis, joka kuvastaa minua

Palsternakka -monipuolinen, juureva ja kaikkeen ruoanlaittoon sopiva.

bottom of page