top of page

KasvuOpen - sparrausta ja kannustusta eteenpäin


Ravistamo oli kevään ja alkukesän 2017 aikana mukana KasvuOpen -kilpailussa, jossa ns. Kiitoratapäivien aikana käydään tunnin mittaisia yrityskohtaisia keskusteluita muun muassa kokeneiden yrittäjien ja rahoittajien kanssa.

Meille KasvuOpenin kaksi keskustelujen täyteistä päivää, ja bonuksena Sawosta maailmalle-tapahtuma kurkistuksena kansainvälistymiseen, antoivat paljon enemmän kuin minä tai kukaan meistä ravistamolaisista osasi ennakkoon ajatella.

Saimme sopivasti sekä rohkaisevaa palautetta että eteenpäin vieviä potkuja takamuksiin. Saimme muutamia erinomaisia kontakteja ja yritysstrategian pohdintaan arvokkaita ajatuksia.

Kaiken kaikkiaan oli todella mielenkiintoista keskustella omasta yrityksestä ja ideoista kokeneiden yritystoimijoiden ja -kehittäjien kanssa. Kannustavaa oli huomata, että meidän liiketoiminnallamme on aivan yhtä hyvät menestymisen mahdollisuudet kuin muillakin. Vaikka kyllähän me tämä jo tiedettiin, mutta sparrauskilpailu ehdottomasti vahvisti uskoamme omaan tekemiseen.

KasvuOpenista jää antia käteen vielä pitkäksi aikaa, sillä sen seurauksena sekä minä että Kati innostuimme mukaan suorittamaan Tuotekehittäjän ammattitutkintoa Sammon Takojien -koulutusohjelmassa. Siitä kerron lisää toisella kertaa.

Summauksena KasvuOpenista päällimmäisiksi ajatuksiksi jäi, että yrittäjyys ei vaadi mitään ihmetaitoja, vaan järjestelmällistä ja suunnitelmallista työtä oman päämäärän eteen.

Syömisen ilon tiellä tuntuu hyvältä mennä eteenpäin!

/Kaisa

bottom of page